Maskisuoja auttaa moottorin lämmittämisessä

Maskisuojat autoon SVH:n verkkokaupasta!

 

maskisuoja

 

Auton ilmanottosäleikön peittävä merkkikohtainen maskisuoja auttaa pitämään auton moottoria lämpimänä. Sula-aikana maskipeitto estää suolakuran lentämistä moottoritilaan. Tammer-Suojalla on auton keulalle asennettavia maskinsuojia, jotka tukkivat suuren osan kylmän ilman pääsystä jäähdyttimelle. Myös kohtalaisen yleiset huohotinjärjestelmien jäätymiset saattavat vähentyä kun moottoritila on kokonaisuudessaan lämpimämpi. Maskipeittona ei kannata käyttää itse leikattua pahvisuojaa, vaan juuri kyseiselle autolle tarkoitettua mallia. Merkkikohtaisissa suojissa on huomioitu erilaisten tunnistimien ja tutkien sijainnit. Niiden peittäminen kotikutoisilla suojilla voi sotkea eri järjestelmien toimintaa.

Merkkikohtaiset maskisuojat peittävät automallista riippuen jäähdyttäjän säleikön ja/tai etupuskurin ilmanottoaukot.  Suomessa valmistettua TAMMERS-maskisuojaa suositellaan käytettävän autoissa ulkolämpötilan laskiessa +5 asteeseen tai sen alle.

 

MASKISUOJAN HYÖDYT

  • Nopeuttaa moottorin normaalin käyttölämpötilan saavuttamista
  • Auttaa ylläpitämään moottorin normaalia käyttölämpötilaa
  • Estää suoran ajoviiman ja lumen pääsemisen moottoritilaan
  • Vähentää huohotinputken jäätymisen mahdollisuutta
  • Alentaa polttoaineen kulutusta
  • Vähentää päästöjä
  • Pidentää moottorin elinikää

 

Valikoima kattaa maskisuojat lähes kaikkiin Suomessa myytäviin tuotannossa oleviin automalleihin sekä lisäksi useisiin jo tuotannosta poistuneisiin malleihin.

Alfa Romeo, Audi, Bürstner, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Dethleffs, Dodge, Fiat, Ford, Geely, Globecar, Globebus, Gazel, Great Wall, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Rapido, Range Rover, Renault, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Tilaa tästä!

 

Suupohjan varaosa ja huolto Oy
Topeeka 71, 61800 Kauhajoki
010 470 9860
www.svh.fi

 

 

Lue lisää Tammer-suojan kotisivuilta

Lue lisää Kuningaskuluttaja -ohjelman artikkelista (lähde Yle.fi/kuningaskuluttaja)

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>